Over Olymulder

Samen bouwen aan de toekomst

Wij van Olymulder Real Estate geven op een vernieuwde wijze invulling aan bestaand vastgoed en/of nieuw te ontwikkelen locaties in bebouwd gebied. Ons familiebedrijf bestaat uit een creatief team waarin wij gezamenlijk al meer dan 60 jaar vastgoed ervaring delen. Met onze kennis in de bouw, de wet- en regelgeving, onze overtuigingskracht en onze pragmatische aanpak zorgen wij ervoor dat projecten gerealiseerd worden.

Wij geloven dat mensen met innovatieve ideeën de wereld passend kunnen veranderen. Door iedereen ruimte te geven, bewoners, winkeliers, zorgbehoevenden, gemeenten, coöperaties, initiatiefrijke ondernemers en studenten met ambities ondersteunen wij in het uiteindelijke resultaat om ingewikkelde vraagstukken te beantwoorden en tot mooie oplossingen te komen.

Een groot deel van onze projecten zijn binnenstedelijk en betreffen transformatie panden. Van initiatief en eerste ontwerp tot bouw en gebruik. Wij hebben een no-nonsense aanpak en een sterke maatschappelijke betrokkenheid. Denk daarbij aan het klimaat, de energietransitie en onze gezondheid.

Wij benutten de kracht van de locatie. Er is een lange adem nodig bij complexe projecten op een complexe locatie. Met een multidisciplinair team met pragmatische insteek leveren wij bouwkundige en architectonische hoogstaande kwaliteit.

Co-creatie is niet altijd makkelijk maar maakt het einddoel zo veel mooier. In samenwerking vinden mensen elkaar. In een vroeg stadium ontstaat er een verbinding tussen ons als ontwikkelaar als de eindgebruiker. Met deze ontwikkelwijze stemmen we het woonproduct nog beter af op de doelgroep.

Duurzaam

Duitsland & Nederland

Samenwerken

Ons doel

Samen met stakeholders realiseren wij nieuwe projecten, toekomstgericht en duurzaam met behoud of toevoeging van natuur en cultuur. Soms als transformatie maar soms ook met een al passende bestemming. Dit in zowel Nederland als Duitsland.

Met veel expertise in huis lopen wij warm voor ook de “moeilijkere’ projecten.

Het team

Olymulder Real Estate is een familiebedrijf dat bestaat uit ambitieuze ondernemende mensen met passie voor projectontwikkeling. Als jonge kinderen gingen wij met onze ouders mee de bouw op om projecten te bekijken, het bouwen en ondernemen is er met de paplepel ingegoten. Wij gaan door waar anderen stoppen.

Rob Olymulder

Directeur / Projectontwikkelaar

Al vanaf kleine jongen tekent Rob huizen. Het ontwikkelen van nieuwe gebouwen en het transformeren van oude panden is zijn passie. Begonnen als timmerman en door hard te werken en veel ervaring op te doen alle facetten in de bouwwereld te doorlopen, altijd het doel voor ogen houdend is hij directeur geworden van verschillende grote bouwbedrijven.

Hierna heeft hij samen met Robert Olymulder het familiebedrijf Olymulder Real Estate opgezet. Vastberaden, vooruitstrevend, grensverleggend en innovatief met liefde voor de mens, dier en natuur zijn de woorden die hem karakteriseren.

Robert Olymulder

Projectontwikkelaar

Robert staat aan de wieg van het familiebedrijf. Met zijn ervaring en kennis in ruimtelijke ordening en de (woning)markt heeft hij oog voor nieuwe projecten en weet deze tot een verfijnde oplevering af te ronden. Robert zet door daar waar anderen stoppen en weet anderen te overtuigen van zijn ideeën.

Frank Olymulder

Projectontwikkelaar

Frank heeft een brede achtergrond als bouwkundige en volgt momenteel een opleiding Master Spatial Planing (ruimtelijke ordening) en is bezig met het afronden van zijn thesis. Frank kenmerkt zich door een hoge graad van pragmatisme en een gezonde dosis humor. Door de drie elementen, people, planet en profit op een harmonieuze wijze te combineren weet hij projecten te laten slagen.

Laura Olymulder

Projectontwikkelaar

De kracht van Laura zit in het verbinden van alle betrokken partijen. Vastgoed is met regelmaat een proces van de lange adem. Het streven van haar is dat iedere burger uit alle lagen van de bevolking kunnen wonen, werken en recreëren (kortom kan leven) op een passende plek. Haar missie is het toewerken naar een inclusieve samenleving en daarbij haar ervaringen en expertise toevoegen. Geen dag van een projectontwikkelaar is hetzelfde. Dit houdt haar werkende leven afwisselend en vol uitdagingen.

Meer weten?

Wil je meer weten: wie wij zijn en wat we doen, stuur ons een e-mail.